8 juni 2013

 

 

image

Nu har semestern börjat ”på riktig” Idag har vi dan på oss, för att ta oss till Göteborg och Stenaline eftersom vi har bokat färjan Göteborg-Kiel. Det känns härligt att vara på rull igen.
Husvakterna installerade, rabatterna fixade och nu ska vi bara njuta i de närmsta fyra veckorna.  Vårt mål för resan är Spanien och Costa Brava kusten. Du hänger väl med?

20 reaktioner till “8 juni 2013

  1. Vi far nog via Avignon och kusten ner mot Spanien. Har kollat en del på bla Frejus och områden däromkring men det tar vi nästa år har vi tänkt.

 1. Vad kan jag mera, än att önska er en härlig resa. Vi kommer verkligen att resa med denna gången. Som ni redan vet, kommer vi några dagar efter. Hoppas ni hittar en plats i solen med havsutsikt när ni kommer fram. Jag tar med en stor kram från skogen i Småland till er, när vi kommer.

 2. Nej men vad tiden går fort. Är det redan dags för Spanien resa? Klart jag kommer att titta in hos dej under din/eran resa. Kjell har inte semester för än i Augusti. Senare semester i år. Hoppas ni får det riktigt härligt och att vädret är med er:) Kram

 3. Vi kommer att vara med är hela tiden. Kommer att bli spännande att få dela era upplevelser. Ta det lugnt, och kör försiktigt. Även om ni vill komma snabbt ner till Spanien så rekommenderar vi ändå några avstickare vid sidan om Autobahn. Dt finns så mycket att uppleva. Kram, 3M

  1. Att Tyskland är så vackert hade jag aldrig kunnat tro, när jag första gången kom dit. Men vi har hittat många sköna pärlor.
   Nu har det i och för sig varit relativt dåligt väder – så just för tillfället är Tyskland passerat 😉
   Kram

  1. Härligt Ninni! Synd att ni inte är här – ska göra allt för att du får en fin upplevelse från soffan istället 😉

Kommentarer är stängda.