Lite ont om tid…

… har jag och hinner inte med allt som jag vill göra. Därför har jag inte hunnit göra något vettigt inlägg på några dagar. Men jag har inte försvunnit. Just nu packar jag för en tjänsteresa till Tällberg, mitt i det vackraste av Dalarna. Därifrån hoppas jag kunna delge dej nåt spännande 🙂 Vi ses!IMG_2421
Här är en höstbild från ett av mina tidigare besök i Tällberg. Visserligen är det mörkt idag – som om det vore höst. Men jag hopaps kunna visa Tällberg från en soligare sida imorgon eller på lördag


3 reaktioner på ”Lite ont om tid…

  1. Även om man inte jobbar kan man faktiskt råka ut för tidsfrist. På grund av andra orsaker förstås, men det är ett snärj att vara uppe i huvudstaden och hinna med allt man ska! Vill ju också umgås med sonen så mycket han kan, jobbar mycket, och då får vi passa på när det finns något hål någonstans. Så är det flera som vill att vi träffas också, så vi har förlängt vår vistelse här i storstan med 1 dag till. Men kul har vi, det är huvudsaken. Långholmens ställplats ligger också bra till, lätt att ta sig någonstans och underbara promenadvägar i området på Långholmen. Ha en skön helg när du kommer hem igen. Kramar från 3 M

  2. Tällberg… där är det fint! Försök att hinna med att njuta lite av denna vackra plats innan du far hem igen 🙂
    Trevlig helg!
    Kram

Kommentarer inaktiverade.