SVT Öppet arkiv

SVT har lanserat ett arkiv där vi kan se gamla godingar. På deras sida står: Här har vi samlat ett brett utbud av program ur den svenska tv-historien. Nytt är att Öppet arkiv numera innehåller hela program- och programserier, och inte som tidigare endast klipp. Vår förhoppning är att du både ska kunna återuppleva gamla minnen och frossa i nostalgi, men också finna spännande, underhållande och intressanta program som du inte tidigare sett. Öppet arkiv är en skattkista fylld av dramaserier, barn- och underhållningsprogram, dokumentärer och program inom fakta, sport och kultur.

Att se Hjulens Hjältar eller Hockey VM från 1954 kan ju vara kul. Länken till Öppet Arkiv hittar du här 
1993_1920
Rederiet säsong 2

 


3 reaktioner på ”SVT Öppet arkiv

  1. Det är ju lite roligare när man själv får välja repriserna än när man blir påtvingad dom som ofta sker under sommarmånaderna när sändningstid fylls med gammal skåpmat. 3M

Kommentarer inaktiverade.