Winzer Atlas

Tyska Reisemobil International har nu gett ut ställplatskatalog med tyska vingårdar där man kan övernatta med sin husbil. Man köper ett årsmärke och klistrar på rutan och läser i katalogen vart man kan ta vägen.  Det kostar 24.90 euro och gäller under ett år.
De 100 vingårdar, som i dagsläget är anslutna, har inget köpkrav på övernattningsgästerna, men ser gärna att man provar och kanske ändå köper med någon vinflaska. Och har man varit på vinprovning är det ju självklart att låta bilen stå – om man inte vinprovat helt regelrätt och spottat ut vinet.
winzer atlas


11 reaktioner på ”Winzer Atlas

  1. Det var smart. Då vet man vart man kan övernatta. Har aldrig varit på vinprovning. Man kanske får prova då:) men det blir ev nästa sommar. Det blir Sverige i år.Kram

  2. Det är väldigt trevligt. Många av vinbönderna har i flera år erbjudit husbilister att övernatta, men det är bra att det finns en speciell guide för det. Det där med att åka runt till de olika vingårdarna brukar vi ju göra. Vi vet också att flera länder har hakat på detta, t.ex. Frankrike, Spanien, Portugal och England så det finns att välja på. Men bra att du uppdaterar oss om nya saker. Det tackar vi och bockar för. Kram 3 M

  3. För två år sedan köpte vi ”France passion” och åkte runt på det. Det är ett trevligt sätt att hitta vingårdar och att bo på. Det blev några utsökta viner som man inte hade köpt annars. Trevligt att Tyskland också har kommit med en bok. Tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.