Petter Northug kör svenskt

Den 27-årige norske superstjärnan Petter Northug, är inte bara världens bäste längdåkare. Han har också gjort det till en vana att ligga i täten när det gäller transportmedel. I Tour de ski säsongen 2011/12 skjutsades han runt mellan etapperna i en lyxig Audi med privatchaufför. I Tour de ski 2012/13 uppgraderade Petter  till en lyxbuss som tidigare använts av bland andra Madonna.

Nu kommer nästa satsning. En splitterny husbil framtagen av företaget Kabe i Jönköping. Den ska Petter ha med på sin resa fram emot VM i Falun 2015

Husbilen är över åtta meter lång. Utrustad med tre bäddar, modernt kök och dusch. På sidan finns bilder på Petter och hans bröder Tomas och Even. Petter har själv inte fått köra den, då han inte har rätt behörighet på sitt körkort…. Hela artikeln från Expressen finns att läsa här 

PN
PN2


3 reaktioner på ”Petter Northug kör svenskt

  1. Då får vi hoppas att han inte kan ladda för mycket så slår desvenske hela tiden. Men han har nog gjort ett bra val, har sett Torebrings nya och den är så himla fin. Vi som redan vet, så är ju husbil ett skönt sätt att finna ro och må bra. Det gör vi som också nu njuter av en underbar vår. Buskarna och en del av träden slår ut så fort att vi nästan ser det och hör det. Knakar av grönska sedan ett par dagar. Försökte sälja vinterjackorna, men ingen ville ha dem. Skämt åsido, de är undanlagda nu för här är varmt och skönt. Har gjort allt för att pusta lite norrut, hoppas det hjälpt! Trevlig helg och kramar 3 M

  2. Vilken bra reklam för oss alla husbils entusiaster. Det blir säkert många som kommer att prova husbilslivet efter detta och kanske en husbil från Tenhult. Vi är helt förälskade i vår nya husbil. Kram.

Kommentarer är stängda.