Best Western Hotel City Gävle

I Gävle har Best Western Hotel City Gävle tagit LCHF maten till nya höjder. De har, den 7 januari i år,lanserat en hel LCHF meny med både förrätt, varmrätt och dessert. LCHF står för LowCarbHighFat det vill säga lågt kolhydrat-innehåll och högre andel fett, i maten.  Här finns en länk till Kostdoktorn som berättar vad LCHF är. Personalen på Hotellet har sedan i somras jobbat med detta internt och har förlorat 10-20 kg på kuppen!  Jag som äter  LCHF mat sedan tidigare, tycker det är riktigt kul att detta hamnar på restaurangmenyerna. Har du några LCHF tips att dela med dej av? Tips på restaurang med LCHF-meny, eller kanske ett recept?


Bilden lånad från BestWesterns Hotell, Gävle


6 reaktioner på ”Best Western Hotel City Gävle

 1. Tyvärr kära vän, så har jag inget recept att ge dig. Vad trevligt att det kommer mat till alla på restaurangerna. Det är ett plus:-) Ha en bra kväll…det lilla som är kvar av den..:-) Kramiz

 2. Körde hårt med LCHF under flera månader… gick inte ner ett enda kilo 😦
  Men det är bra att det finns som alternativ på en del restauranger…
  Ha det gott!
  Kram

 3. Fantastiskt att ett hotell engagerar sig i just trenden med LCHF. Det har ju varit väldigt diskuterat också. Men vi tror stenhårt på den. Körde den under en period, men inte som ”gå ner i vikt” kost, utan ett sätt att hålla sockernivåerna i blodet på en jämn nivå. Fick prova på det för min läkare under en period om jag körde med dagboksanteckningar (för att han skulle få mer vetskap) just för att minska ner på insulinintaget. På perioden av ca 2 månader kunde jag minska insulinintaget enormt mycket. Det var intressant, men vikten var ungefär densamma, men mådde betydligt bättre. Sedan tog fantasin lite slut.och vi hamnade i den gamla trallen, men jag har inte behövt öka på insulinbehovet utan det har varit stabilt. Så det är en bra metod. Vi kör någon form av mellanting idag, men äter väldigt mycket fisk, och väldigt lite mörkt kött. Det är bra för oss. Tyvärr inget recept till dig, men kramar får du 3 M

  1. Visst är det alldeles för lätt att hamna i gamla hjulspår men vet man om att man ”trillar dit” kan man ju åtgärda det hela. Skönt att insulinnivån hållit sej intakt! Kram

Kommentarer är stängda.