Mellandagsrea

Julhelgen har lunkat på i stillsam takt. Gamla mor har varit på besök, så huset har varit lite anpassat, med plats för rullator etc. Vi har ätit upp all julmat. Tittat på filmer och TVserier. Mumsat chokladpraliner och tagit död på gubbens dator.Fast det var nästan väntat. Han ärvde ju min gamla laptop när jag investerade i en Mac, i våras. Han är därför på väg ut på  Mellandagsrea. Få se vad han kommer hem med 😉

Bild


18 reaktioner på ”Mellandagsrea

 1. Har inte ramlat iväg på nån mellandagsrea ännu. Vet inte nåt spec jag skulle ha heller. Macbook air kom tomten med till mig, en liten söt en.Lite ovan ännu men man lär sig väl. Ha en fin fortsättning.

 2. Ninni nu blir jag lite avundsjuk. Du kan väl berätta vad du tycker om den. Jag har ju beslutsångest om vilen jag ska välja (om jag ska välja nån…)….

 3. Har både varit och inte varit på mellandagsrea;) dotter och svärson ville åka till Linköping i går för att handla lite dem behövde så då följde vi med bara för att vara med gosungen Casper så de kunde handla i lugn och ro och faktiskt så handlade jag inget:)

 4. Vad mysigt ni har haft:) lyckos Göran som får handla dator. Då blir det kanske en till äppeldator😄. Vi kanske får se vad det blev. Kramiz

 5. Haha! Han dödade den nog med flit för att få ut och shoppa lite… Har du kollat om sladden sitter i och batteriet är laddat 😉

  Låter som ni har haft en skön jul så här långt 🙂

  1. Nä det är kul för mej – nu har jag installerat det han vill ha, han själv har knappt kollat på den 😉 Kram

 6. Det där med reor är inget för oss längre. Det är för mycket folk och man får köa för att betala. Vi köper de grejor som vi vill ha när vi behöver dem, helst när vi är ute och reser i Europa. Då har man också lite andra affärer att välja mellan och inte dessa kedjebutikerna som är lika överallt. Men var säkert kul att få köpa en dator. Får väl gratulera, eller beklaga för dig för du får fixa till den. Men ha så kul. Kram 3 M

 7. God fortsättning på helgen! Här har också varit lugnt och skönt, förutom på julafton när barn och barnbarn besökte oss. Vi har också investerat i en ny dator, det blev en PC till maken. Själv har jag en Mac som jag inte vill vara utan. Han brukar få låna den i bland, men bara i bland……..

  Ha’ de’ tills nästa gång vi bloggar!

Kommentarer är stängda.