Stöten

Här i Stöten finns inte så mycket att göra förutom att koppla av ta det lugnt. Det har istället satt fart på tanke-kreativiteten. Hemma har vi ju fixat en ny TV-lösning samt beställt ny soffa. Det är dags för lite pyssel här i stugan också. Kanske det ska bli platt TV här med? Och varför inte lite målarfärg på allt trä? Nya taklampor skulle nog lysa upp lite… Och precis samma sak här, att det ena för med sej det andra, så det kanske slutar med en totalrenovering – vem vet. Och när ni tittar på bilden här nedan, så gissar jag att ni håller med mej om att nånting behöver göras! Ha en bra lördags-kväll kära bloggläsare 🙂 


14 reaktioner på ”Stöten

 1. Tycker inte det er ut att vara något dramatiskt förändringsbehov, det ser mysigt ut ändå…
  Men sedan är det klart att när man sett det väldigt länge kanske det ”uppstår behov”
  /Bertil

 2. Jag tycker att soffan ser skön ut. Lite vitfärg skulle nog jag måla. Sen kan man matcha m färger i gardiner, kuddar mm. Annars såg stugan jättefin ut:) ….Så ni har hittat en soffa. Vi har oxå sökt soffa, men vet inte vad vi vill ha…så det blev nya köksmöbler istället 🙂 :). Ha det skönt o slappa o njut. Kramiz

 3. Ser mysigt ut! Ser inget specifikt behov av att göra om, men den känslan kan man ju förstås ha själv, och roligt att få förnya lite ibland! Hoppas på sköna dagar i Stöten!

 4. Det är något särskilt med stugor. De ska på något sätt se ut såhär. De är barn av sin tid, och rätt vad det är, så är de hypermoderna igen…

  1. Det kan du nog ha rätt i, men om jag ska se detta gula furu tills det blir modernt, hoppas jag att jag blir färgblind 😉

 5. Det är nåt visst att få återvända till en stuga där allt är som det har varit – tryggt på något vis. Fast visst kan man få uppdatera med jämna mellanrum, om man gör det försiktigt;-).
  Ser ut att finnas ”bags of character”, för att citera husspekulanterna i ”A Place in the Sun – Home or Away”!

  1. Ja när du säger det så….. Men nu blir det nog vitlaserat i allafall, för denna stuga ligger inte inom räckhåll för En Plats i Solen 🙂

 6. Jag tycker nog att furu är jättevackert de första åren. När gulnandet kommer, då tycker jag som du skriver, nej tack. Vi har haft furutak och furudörrar i alla rum på övervåningen och trävita fönster på nedre våningen. Nu är allt vitt och det känns som ett nytt hus.Visst är det roligt att köpa en ny soffa, en ny tv, sätta ny färg och byta gardiner. Lycka till med ”Home make over” och ha det gott i lugna Stöten.

 7. tja, jag kan ju hålla med övriga här om att det ser mysigt ut och i mina ögon inte i något större behov av något. Visst kanske man blir trött på träväggar och lite vit färg på dem gör underverk. Gardiner och lampor är betydligt enklare att förnya 🙂
  fortsatt skön kväll däruppe och så spelar vi ett tag till 😉
  kram

Kommentarer är stängda.