Härlig höstdag

Vilken härlig dag det varit. Sol, från en nästan klarblå himmel och vinden som rör om i trädkronorna. Träden har glänst som guld i solskenet. Det gör mej nästan barnsligt lycklig att gå omkring och sparka i lövhögarna. Att höra löven frasa, ända upp på vaderna. Att sparka omkring dem så det virvlar och flyger i vinden. Att följa ett löv som singlar ner från ett träd. Ett gult. Ett rött. Ett orange. Ett brungrönt. Ett som är naggat i kanten och ett som är helt perfekt i sin form. Naturen är fantastisk just nu. 

 


12 reaktioner på ”Härlig höstdag

  1. Visst är det häääärligt med hösten och får det oxå vara soligt är det bara ++++ men jag älskar hösten oavsett vilket väder det är.
    Skön helg!

  2. Kan hålla med om att det är vackra färger, hög luft och väldigt vackert, men det börjar att bli för kallt. Gillar inte fukt och kyla alls och skulle nog egentligen fly söderut istället, men…. Kram 3 M

Kommentarer är stängda.