Höstbesök i Sala

Sala visar sej från sin soliga sida. Dock har vi lite blåsigt, så det är ganska kyligt. Men vi har hittat lite cacher i stan idag. Promenerade runt och blev påmind om så mysigt det är här. Många vattendrag och en massa vita broar. Smala enkelriktade gator med mysiga hus. Just nu har vi farit ut till vandrarhemmet Sofielund så vi står här nästan alldeles ensamma (några bor på vandrarhemmet)  I morgon far vi nog till Sala Silvergruva för att se oss omkring där och kanske hitta nån mer cache  🙂   Nedan lite bilder från vår stadspromenad.

Tror jag ska börja kalla Sala för ”de vita broarnas stad”


9 reaktioner på ”Höstbesök i Sala

  1. Du har väl varit ner i silvergruvan antar jag. Vi var där för några år sedan, och det var verkligen en upplevelse.

    1. Var ner där för en massa år sen men måste erkänna att jag tycker det är både häftigt och lite läskigt 🙂

  2. Min syster flyttade hemifrån för många år sedan och skulle flytta till Uppsala. ”Hon såg dock inte upp”, utan hamnade i Sala. Visst har det blivit många besök i Sala under årens lopp. Det finns många trevliga saker att se och uppleva där.

  3. Måste väl i ärlighetens namn säga att vi inte minns när vi var i Sala sist. Då är det länge sedan, men år väl snart göra en resa upp i de trakterna snart. Bara undrar hur man ska hinna med allt man vill se. Härliga höstbilder! Kram 3 M

    1. Ja man undrar – med jämna mellanrum – hur man ska hinna med allt…. Men det är väl bara att ta en sak i taget. Att upptäcka allt man vill det går nog inte om jag inte lever tills jag blir 150 😀

Kommentarer är stängda.