Livets slut

Efter en hektisk vecka avslutar vi det hela med begravning för svärmor. Trots att höstregnet strilade och tårarna droppade, blev det en mycket fin begravningsstund. Hon har ju nu fått återförenas med kära svärfar som gick bort för tre år sedan. Här  är en bild på dem båda för några år sedan. Nu får vi leva vidare med många härliga minnen, av dem båda. Och ljusa minnen är ju som bekant aldrig tunga att bära.


13 reaktioner på ”Livets slut

  1. Alltid en svår dag när man måste ta farväl… men samtidigt trösterikt att hon nu får återförenas med en kär och saknad make.
    Livet går vidare… minnen lever kvar.
    Ha det gott!
    Kram

  2. Det senaste året har också vi begravt två av våra älskade gamla. Ljusa, fina begravningar har det varit, med många kärleksbevis. Vackert så det gör ont och så oändligt sorgligt. Och ändå; på något sätt en tribut till livet – de fick bli gamla och vara med om både barn och barnbarn och det är väl så det är tänkt… tankar till er, för jobbigt är det iallafall.

  3. Det är konstigt med begravningar. Hur varmt det än är …så nog fryser man. Dessutom hade ni regn. Hoppas ändå att allt gick bra för er. Det är tunga dagar. Men jag säger också, att det är bra att man har fina minnen kvar. Kram

Kommentarer är stängda.