Elmia 2012 Del 3

Idag det varit betydligt mera folk på mässan. Men ändå har det inte varit speciellt långa köer in i ekipagen, förutom i det extremaste modellerna, där man bara släpper in några åt gången. Själv har jag haft väldigt svårt att slita mej från Carthagos monter. Där stod ju drömbilen…. En helintegrerad bil med en sk QueenBed (drottningsäng) så man kan gå runt sängen både vid långsidorna och vid fotänden. Bra med skåp, lådor och garderober. Nej men nu ska jag visa er nåt annat än Carthago…. 

Den här söta lilla kaffevagnen fanns ute på området. Under dagen fanns den stationerad i Fiats monter där vi kunde köpa en god kopp kaffe

4 reaktioner till “Elmia 2012 Del 3

  1. Jag håller med dig, betydligt mer folk men ändå lätt att titta in i bilarna. Visst är Carthago bilarna fina hihihi
    Kram Yvonné

Kommentarer är stängda.