Elmia 2012 Del 1

Igår hann jag med och nosa litegrand på alla de fordon och ekipage som finns utställda här på Elmiamässan i Jönköping. Hallarna har ju vuxit och i år är mässan större än nånsin. Och alla kvadratmetrar är utnyttjade. Att få vara med på Branschdagen är en förmån, eftersom det inte är så stor trängsel. En sån här dag är det klubbar som inbjudit sina medlemmar samt bransch och pressfolk som har möjlighet att titta rund. Idag öppnar mässa kl 10.00 för allmänheten. Av erfarenhet vet jag att den största anstormningen av människor sker på fredag efter lunch samt under lördagen. Då kan det vara riktigt trångt. Men jag vill inte avskräcka dej – har du inte varit med nån gång så ska du absolut ta chansen. Många åker gäng åker faktiskt hit för att bara träffas och gå på danserna på kvällarna. Att besöka mässan intresserar inte, men man upplever att det är kul, billigt att campa här samt att det blir en höstavslutning.


2 reaktioner på ”Elmia 2012 Del 1

 1. Se där,en Matrix på översta kortet men en aning mindre än vår 680 SP,fin bil !!!
  Skulle vart kul att gå där o dregla lite över alla fina bilar,men våran är ju så ny än
  så den får räcka ett antal år till.
  Ni får väl hålla ställningarna där för oss oxå o hoppas ni har det trevligt värre.
  Vi siktar in oss på Kurts mässa nästa helg ist för där brukar det vara kul.
  Då är det ledig helg oxå så det blir skönt o komma ut lite då.

  Hoppas ni har det gott o vi följer bloggen…../Kram

Kommentarer är stängda.