Dom bara förbereder sej…. På mässan Husvagn Husbil

På plats här på Elmiamässan i Jönköping är alla förberedelser i full gång. Montrar byggs och det putsas och fejas så allt blir klart inför bransch och pressdagen som går av stapeln i morgon. Mässan ”för allmänheten” öppnar på torsdag. Bilar anländer och inne läggs det mattor, dras el och byggs kontor, för fullt. Blommor ska placeras ut, kataloger och broschyrer ska staplas upp, kassar ska packas. Tidigare år har vi alltid anlänt, när allt varit klart så det är lite extra roligt att få se allt ståhej, så här före.

Här kommer Bürstners nya helintegrerade husbil Grand Panorama, med den nya vindrutan – direkt från Tyskland

Eftersom vi är så tidigt ute har det inte kommit så många ekipage än

Utom på Caravan Clubs Smålandssektion. En del har redan varit här i flera dagar, för att märka upp platser och förbereda så allting flyter på när den stora anstormningen kommer. Här finns bara eldsjälar som lägger ner ett jättejobb!!

 


5 reaktioner på ”Dom bara förbereder sej…. På mässan Husvagn Husbil

  1. Lyckliga er som får vara där. Jag skulle oxå vilja va där:-) hörs det hur avis jag är..ha ha. Vad roligt att se nyheter o träffa alla m likadant intresse. Sköt om er o ha det så trevligt. Kraam

  2. Ja, vi hoppas få lite inside information, med en spion på plats redan innan kanonstarten går. Vad ska vi satsa på när vi får vårt möte med där frun F, du vet som alla hoppas kommer, men…. Ska bli kul att höra om allt nytt som kommer. Alla tidningar i branschen kommer väl att ha dubbla reportage. Ha det så kul, och hoppas du träffar trevliga människor! Kram 3 M (trots att vi inte kommer😊)

  3. Känns bra att kunna följa med lite på avstånd… är inte så begeistrad i stora mässor – men så här ska det bli riktigt kul 🙂
    Ha det gott!

Kommentarer är stängda.