Fiskelycka

Efter jobbet igår for vi ut till Gävlekusten. Ut mot Bönan och i Utvalnäs, på Rännavägen 19, 80595 Gävle,  hittade vi Wahlströms fiskekrog och grannen Wahlströms Rökeri & Fiskbod I fiskeboden köpte vi pepparlax och laxspett. Oj så gott det smakade. Vi satt utanför bilen på deras parkering och mumsade i oss godsakerna.

 

 

 

 

 

En riktigt liten pärla är denna del av Gävlekusten. Trots att jag passerat förbi under otaliga gånger, under min uppväxt, behöver man kanske få lite distans för att uppskatta det vackra.


9 reaktioner på ”Fiskelycka

  1. Åh… så härligt det ser ut! Fina bilder och skönt solsken… underbart! Och så fiskelycka med god fisk att kalasa på… blir nästan lite avundsjuk 🙂
    Ha det gott!

  2. Så är det nog. Trots att jag inte lider av det so kallas hemmablind, uppskattar man nog ändå platser mera när man får lite avstånd till det. Som om man ändå ser saker och ting på ett annat sätt.

  3. Vilken pärla ni hittat, synd dock att de inte hade ordnat en liten ställplats också. Behövs ju inte så mycket egentligen. Skulle förmodligen bli väldigt poppis. Ha det så skönt. Kram 3 M

Kommentarer är stängda.