Ljudbok från Storytel

Om du gillar ljudböcker – eller har lust att testa – så kan du höra av dej till mej. Jag har nämligen blivit Buzzador och buzzar just nu ljudböcker från Storytel. Det fungerar på det viset att du har möjlighet att prova en gratis, strömmande ljudbok till din telefon. Du skapar ett konto hos Storytel, laddar ner en app och sätter sedan igång med att lyssna på nån av Storytels ljudböcker. Sortimentet är stort, det finns ca 2000 titlar att välja på. Som sagt – hör av dej till mej så får du sedan en länk att logga in på. Under denna månad du får prova kostar det dej ingenting. Efter denna månad avslutas abonnemanget och du har inte förbundit det till nånting.

Själv har jag precis börjat lyssna på Roslund & Hellströms bok ”Två Soldater” med Peter Andersson som uppläsare.


6 reaktioner på ”Ljudbok från Storytel

 1. Lyssnar oxå på ljudböcker via storytel har precis avslutat änglamakerskan och startat igång helgonet båda läses av Katarina Ewerlöf !

 2. Låter spännande det där med Buzzador man ser att folk erbjuder än det ena och än det andra.
  Men jag har aldrig riktigt satt mig in i hur det funkar.
  Antar det inte funkar med ljudböckerna för mig då vi har åländska abbonemang. Det är mkt som inte funkar när man kommer till sverige när man har det. Kan tex inte betala parkeringar, tunnelbanor osv med våra abbonnemang. Tråkigt men sant.

  1. En lättlyssnad och mycket intressant bok är Sommarbarn av Katerina Janouch. Den handlar om när Katerina kommer till Sverige, från dåvarande Tjeckoslovakien, som 8-åring.
   Dingo Dingo har jag inte lyssnat på ,så jag vet inte 😉

 3. Hej! Trillade av en slump in här när jag satt och letade efter husbilsbloggar. Roligt med ljudboksbuzzandet. Testar gärna om du har några länkar kvar. Tänker att det kan vara perfekt att ha i husbilen när man kör lite längre 🙂

  Nu ska jag läsa vidare här 🙂

Kommentarer är stängda.