Måndag 11 juni 2012

Oj oj det blev inte så mycket sömn. Visserligen var havet nästan spegelblankt, men min kropp tyckte inte alls om madrassen den fick ligga på. Sån tur att jag har ljudböcker med mej! Efter en mycket god frukost, med utsikt över fören och inloppet till Kiel, kom vi i land kl 9.00 som beräknat. Vi letade reda på en livsmedelsaffär (läs Lidel) så vi kunde handla lite. Sahne Herringfilé bla. En sillsort som är ljuvligt god, inlagd i grädde. lök och äpple! Vi rullar ut på autobahn och styr mot Bonn. Här har vi tänkt att övernatta på Camping und reisemobilplatz am Athor. Det tog dock väääldigt lång tid att komma fram. Dels var det en massa vägarbeten efter A1 och sedan regnade det.

så sikten var inte så bra precis. Det åskade också – så det vibrerade i bilen. När vi sen var framme i Ahrweiler/ Bad Neuenahr så var det uppehåll. Här stannade vi då på en camping/stellplats som ligger precis vid den lilla floden Ahr och ett stenkast från staden. Vi har varit här förrut och det är ett perfekt ställe att stanna på . 

Den är inte så stor, campingen, men inte liten och trång heller. Och billig. Nu gav vi 10 euro för platsen, oss två och el. Och då får vi kanonfina servicehus ”på köpet”

Det blev dock inget nattliv eftersom vi båda var ganska trötta, så efter som god sillmiddag med en öl, somnade vi. På väg till kudden 🙂


3 reaktioner på ”Måndag 11 juni 2012

  1. Härligt att vara på rull! Även om det ser ut som att ni hamnade i ett rejält regnväder… Trevligt att få ”följa med” är det i alla fall! 🙂

    1. Ja trots allt är det skönt att vara iväg. Kul att ni vill ”hänga här” – ska uppdatera så ofta jag kan 🙂

  2. Säger det samma om att det är underbart att vara på väg. Men ibland är ju Autobahn mera senvägar än genvägar. Flyter trafiken som den ska, då blir det många mil man kan tillryggalägga. Regnar det eller är oväder, då kryper det fram. Så har det alltid varit. Men nog bättre än de vansinnesfrarter som en del har. Skönt dock att allt gick väl. Ställplatser finns det ju gott om, så man kan välja och vraka. Hoppas ni får det skönt och ser fram emot att höra hur ni har det i Spanien. God tur! 3 M

Kommentarer inaktiverade.