Ny möjlighet till pryl-inköp

KAMA Fritid har nu lanserat tjänsten OTS (Order To Store), denna tjänst innebär att privatpersoner enkelt via hemsidan kan beställa den vara/varor som de önskar och välja en återförsäljare som är ansluten* till OTS och hämta och betala varan i den butiken.

Många sitter och surfar på kamafritid.se och då även på kvällstid. Detta gör då att kunderna slipper skriva upp artikeln som de är intresserad av och ringa till återförsäljaren dagen efter. De lägger helt enkelt beställningen direkt och återförsäljaren ringer kunden när varan finns i butik. Det är dessutom helt fraktfritt, konsumenten betalar inget extra för detta och har samtidigt garanti och reklamationsrätt hos den butik där varan är betald.
KAMA Fritid AB är en av Nordens ledande tillbehörsgrossister inom husvagns- och husbilssektorn och har sedan många år ett väl utvecklat samarbete med Europas ledande leverantörer inom området husvagn, husbil, camping och fritid. Läs mer på : http://www.kamafritid.se/Welcome/

 

 

 


6 reaktioner på ”Ny möjlighet till pryl-inköp

  1. Det är ju en alldeles otroligt bra service. Det har tidigare varit precis som du säger, att man sitter hemma och tittar och så skriver upp vad man skall ha och beställer det i butik. Skönt när företagen är serviceinriktade och gör förbättringar. Ibland kan vi kanske tycka att konkurrensen är lite för dålig och därför en väldigt hög prissättning. Kan man ju ha när konkurrens saknas. Nu kommer det ju sakta några av de tyska reservdelsfirmorna också på ett par platser och erbjuder samma service. Men Kama är väl störst i Sverige? Ha en skön helg! 3 M

  2. Jag var inne och handlade samma kväll jag upptäckte detta för tre dagar sedan. Tyvärr kan de inte skicka till beställaren utan ordern måste gå igenom en återförsäljare och du hämtar hos denne. Jag har fem mil till ÅF och har inte tid att hämta och då ställde ÅF upp och skickade till mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.