Lite kluven….

Under flera år har vi ju styrt kosan till Italien  på semestern. Men i fjol blev det Frankrike. Och i år är målet Spanien. Därför blir jag lite kluven när magasinet Solo Italia ramlar in i min brevlåda. Här kan jag läsa om maten, människorna, kultur och mycket mera. Ett visst mått av Italien-längtan infinner sej, förstås. Och att sitta och läsa om Italien och längta till Spanien blir en ännu större krock i min hjärna. Kanske jag ska smygprogrammera om GPS, när vi ger oss iväg – så vi hamnar i Italien istället ? Undrar om Göran går på det?


13 reaktioner på ”Lite kluven….

  1. Själva var vi i Italien i sju år i rad. Förlåt, men jag var så trött på Italienarna, deras vita hårda bröd, den besvärliga datakommunikationen och betalstationerna så jag lovade mig själv, jag åker inte tillbaka. Nu är jag förälskad i Spanien för tredje året i rad. Jag hoppas vi syns på Costa Brava kusten….

  2. Båda länderna har ju sin charm, men vi har nog ett lite bättre öga till Spanien. Tycker om spanjorernas mjuka stolta sätt att behandla oss nordbor. Har man dessutom lärt sig lite, lite spanska, så betrakta, man ju som kung. Det är faktiskt kul. Vi kan inte så mycket, men en del, fortsätter att lära. Tror inte att ni blir besvikna på Spanien, dessutom tycker vi att maten är billigare där och utbudet av grönsaker och skaldjur fantastiskt. Önskar en härlig resa! 3 M

  3. nja, jag tror nog att han märker det ganska snabbt. Han verkar ju vara en man med koll 🙂 Spanien kommer att bli hur bra som helst!!!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.