Bättre servicenät för Fiat husbilar

I ett pressmeddelande från My Newsdesk  och Fiat meddelas att servicenätet för husbilar ska bli bättre.

Fiat Group Automobiles Sweden AB har allt sedan starten 2010 arbetat för att bygga ut återförsäljar- och servicenät. På husbilssidan har antalet certifierade serviceverkstäder, speciellt dedikerade för husbilar, utökats från 61 till 109, väl spridda över landet.

Husbilar ställer särskilda krav på en serviceverkstad. Förutom att ha speciellt utbildad personal och tillgång till originaldelar krävs fordonslyft med rätt dimensioner och en verkstadslokal med tillräcklig takhöjd och garageport som medger att en husbil kan köras in och hissas upp. Fiats strävan är att få ett så heltäckande servicenät som möjligt.

Lista över de serviceverkstäder ingående i ”Fiat Camper Assistance” i Sverige, certifierade för husbilar finns på: http://www.fiatcamper.com/tjanster/fiat_camper_assistance

Fiats hemsida för allt som rör husbilar, allt från produkter till tjänster: http://www.fiatcamper.com/se/home

Fiat tillhandahåller även app för Iphone och Android, som kan laddas ner och som bland annat hjälper husbilsägaren att snabbt hitta närmaste servicepunkt: Med den har man alltid tillgång till funktionerna på vår webbplats för husbilar plus mycket annat: kontroll av chassinumret, sökning efter verkstäder, campingplatser och personliga förfallodatum.

Fiat Ducato är Europa-ledare när det gäller husbilschassin. Mer än 2 av 3 husbilar är baserade på Fiat Ducato. Är din husbil också det? 

 


5 reaktioner på ”Bättre servicenät för Fiat husbilar

  1. Vi kör också Fiat numera och är nog relativt nöjda. Körde tidigare Renault och var väldigt nöjda med med det. Tror dock att Renault med sin nya Master-serie kommer att ta en andelar från Fiat. Den nya serien innebär att flera begränsningar bl.a. Höjning av maxvikt och annat är undanröjda. Jag kör nu den största Fiatmotorn och hade tidigare den största Renaultmotorn och Renaultn drog markant mindre diesel än vad Fiaten idag drar. Men oavsett det så är vi nöjda med Fiatxhassiet.
    Kör lugnt! 3 M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.