Borta bra men husbil bäst

Efter att ha tillbringat fredagsnatten på Hyltena Nattcamp (strax s om Jönköping) for vi hem igår. Vi hade faktiskt solen med oss ända till Lindesberg där det började duggregna. Men det gick över och solen mötte oss vid Dalagränsen. Hemma igen blev det kramar av töserna, kaffe och uppackning. Tömma vattentankar, tömma toa, plocka ur kylskåp, sätta fart på tvättmaskinen. Och packa upp alla Ullareds-kassar förstås 😉  Här hemma har våren inte alls kommit lika långt. Ju längre norrut vi kom, desto mindre utslagna björkar. Här hemma har de knappt ens fått ”musöron”. Däremot hade ett par påskliljor slagit ut.


8 reaktioner på ”Borta bra men husbil bäst

 1. Härligt!! Ja nu börjar jag längta efter en tur med husbilen igen.
  Ja samma fenomen tänkte jag på också då vi åkte upp från Karlskrona och uppåt mot Kapellskär då vi kom fr Polen – att det blev mindre och mindre grönt. Men nu ändrar det ju så fort, man märker stor skillnad sen vi kom från vår resa redan nu hur mkt grönare det blivit här på vår kalla kobbe.
  Vi funderar på att ta en tur till Falkenberg och Vallarnas i sommar igen och då är ju Ullared ett måste 🙂

 2. Visst är det härligt att åka iväg med husbilen…men oj vad jobbigt det är att komma hem och tömma allt. Som du sa: det är kylskåp, vatten, shopping påsar, tvätta husbilen…..ja allt vill man ha gjort, direkt! Fin bild förresten på påskliljan. Kram

 3. Din överskrift är bra! Fick en sådan skylt i födelsedagspresent av barnbarn för ett tag sedan. Den ska hängas upp i husbilen såklart. Välkomna hem igen, det var säkert en skön tripp. Vi åker norr över om ett par dagar. Vi har lastat färdigt bilen, förutom maten som vi flyttar över sist. Men är redo för färd. Skall bli skönt efter allt jobb hemma. Ha det så gott! 3 M

 4. Jag håller med helt och hållet, även om jag vänder på orden lite, men det får samma innebörd.
  ”Hemma bra, men husbil bäst” är min slogan.

  1. Husbilsturer och upplevelser kan man aldrig få för mycket av – det har du helt rätt i 🙂

 5. Ja, visst är det härligt 🙂
  Längtar efter att åka iväg ett par dagar snart igen…
  Våren går så snabbt… och snart är sommaren här… uppe hos er också – bara 47 dagar kvar till midsommar 🙂

Kommentarer är stängda.