12 reaktioner på ”Ullared

 1. dumt att köpa en ny plånbok om pengarna ändå är slut 😉 fast å andra sidan kan man ju säga som barnen gör; du kan ju ta kortet!! Och då behöver du en plånbok till kortet förståss..ha ha ha!
  kram

 2. Visst är det konstigt…alltid följer det hem nåt från GeKås:) hoppas du fyndade ordentligt. Kram

  1. Ja det kan jag lova. Hittade jättemånga bra saker tills Idas studentfest! Schampo, handdukar, jättegott GI-bröd mm mm 🙂

 3. Det blev ett lyckat besök i Ullared alltså 🙂 Brukar vara så att man hittar många såna ”bra att ha” – och det gäller från alla större ”köptempel”
  Hm… undrar om det bara är jag som inte varit där på GeKås…
  Ha en bra helg!

  1. Nä Anki – du är inte ensam, jag har många bekanta som aldrig varit där 🙂 Ha en bra helg du med

 4. Har faktiskt varit där och gått tomhänt därifrån…..men det var bara en gång;)
  Av någon lustig anledning har det blivit så att vi avslutar våra utlandsresor med ett besök där innan vi far hem. Får se hur det blir i år.
  Vi har en skön helg i Kalmar.
  Ha d’e gott!

  1. Att komma ut därifrån tomhänt får nog betraktas som en bedrift 🙂 Ha det fortsatt gott i Kalmar

 5. Vi säger som Anki; är vi de enda som inte varit på Ullared? Har lerig blivit av helt enkelt, lockar inte speciellt. Gillar inte att stå i köer, eller att trängas med folk längre. Vet inte varför. Vi älskar däremot att shoppa på outlets. Alla är vi olika. Var däremot på marknad i Mönsterås idag, det var också trång, men ute. Drar iväg snart. Vad åker ni för väg? 3 M

  1. Just det där med trängsel var min mans starkaste argument för att inte åka dit. Han är dock överbevisad att det inte är så trångt och så många köer som han trodde. DVS vi har aldrig köat – vare sej in eller ut, alla de gånger vi varit där.
   Från Ullared for vi mot Vaggeryd, sedan Jönköping, Motala, Örebro och hem

Kommentarer är stängda.