1:a maj och lite förflyttning

Efter en fantastisk morgon med en lika fantastisk förmiddag lämnade vi Norrvikens Camping efter lunch. Vi åkte runt lite på Bjärehalvön och såg oss omkring. Var till Torekov och Ranarp, bland annat. Eftersom vi skulle till Bengt i Örkelljunga tyckte vi att vi hade lite tid innan det var dags att åka dit. Så jag tog mod till mej och ringde min bloggvän Bigmarlin. Trots att vi aldrig träffat var det som att välkomnas av en gammal god vän! Tack till er för er gästfrihet! Efter lite kaffe och en massa trevligt prat, är vi nu på plats hos Bengt i Örkelljunga. I morgon är det dags för lite service 🙂


4 reaktioner på ”1:a maj och lite förflyttning

  1. visst var det så…att det var som att träffa någon gammal god vän som man känner väl 🙂 fast hur länge har vi ”känt” varandra, 2-2,5 år?
    kram

    1. jaaa det kan nog vara det – kanske till och med längre om vi ska räkna in vårt första chattande i en husbilsklubb 🙂

  2. Kan bara hålla med, eftersom vi också träffade Bigmarlin på vägen hem från Danmark. Snacka om en underbar familj! Som att få en familj extra förutom sin egen. Ser att ni har haft det skönt i Båstad, och helgen blev ju till sist helt underbar, vädermässigt. Har till och med fått ”bonnabränna på hals och armar från att vara ute och jobba i trädgården och busa med barnbarn ute. Härligt, eller hur? Kör försiktigt hem igen, ni har ju en bit att köra. 3M

    1. ”bonnabränna” hihi har inte hört det ordet förr, men skriver under på att det har jag med fått… Och riktigt röda kinder. Men vad gör det – solen är det bästa som finns! 🙂

Kommentarer är stängda.