Kvar i Båstad

Idag har vi haft en underbar dag (som inte är slut än). I morse gav vi oss iväg till Kattvik för att leta några cacher. Den första hittades enkelt men den andra tog tid. Kanske för att cachen var döpt till Richard Gere – jag menar, han är ju inte heller helt enkel att hitta 😉 Men efter ett antal stenar vi vänt på, så fanns den bara där. 

Sedan vände vi åt andra hållet och cyklade in till Båstad. Trots att det väl är en utpräglad sommarstad, fanns lite öppet. Bla i hamnen där vi köpte oss en varsin knäcke-macka med stekt strömming. 

Under eftermiddagen har vi suttit utanför husbilen och mått bra. Till kvällen blir det en liten promenad till stranden, där det traditionsenligt firas Valborg. Ha det gott – vart än Du är!


8 reaktioner på ”Kvar i Båstad

 1. Vilken härlig dag du haft, här är det förkylt läge men vi tog bilen in till Kungsträdgården för att se allt rosa 🙂
  PS. Om du använder den här länken kommer du till en blogg jag inte använder. Men om jag inte använder min profil på wordpress så kan jag inte kommentera hos dig 😦

  1. Å alla dessa rosa träd är ju fantastiska!
   Så bra att du talar om problemen, det enda man ska behöva göra är att fylla i namn och e-post. Att vara inloggad wordpressare ska absolut inte behövas! Har du fortsatta problem – hör av dej igen. Tack 🙂

 2. Så härligt det ser ut i Båstad,vi har varit där för några år sen o mycket folk var det där då i Juli !!!
  Vi kom iväg på en härlig tur,bara för en natt visserligen men bra ändå var det !!!
  Husbilslivet är underbart,eller vad säger ni ??
  Ha en trevlig Valborg för det har vi…….

  1. Kan tänka mej så trångt det var i juli, nu är det alldels lagom 😉 Ja husbilslivet är det bästa som finns 😀 Hoppas er dag också blir trevlig.

 3. De där med cachletandet…….vi letade och letade men har inte hittat någon……det är som att plocka svamp……man måste ta på sig svampglasögongen säger syrran……..Ha’ en trevlig Valborg!

  1. Jag nog är det som lite svampplockande alltid…. Tänk om vi kunde träffas för att ta en cach tillsammans, då skulle resten rulla på av bara farten 🙂
   Ha det fortsatt härligt

Kommentarer är stängda.