Campingkatalog 2012

Årets upplaga av tidningen Husvagn & Campings campingkatalog har kommit, så nu är det verkligen hög tid att börja planera sommarens äventyr. I katalogen finns ännu flera fristående campingplatser och ställplatser presenterade, samt Trafikverkets rastplatser.

Till alla platser finns kontaktuppgifter, pris, vägbeskrivning och GPS-koordinater beskrivet.

Campingkatalogen kostar 70 kronor i butiken (eller 69.90 inkl moms, som det står på tidningen) Du kan också köpa den på flera campingplatser eller i Husvagn & Campings webshop

Hur ser Dina semesterplaner ut?

 


8 reaktioner på ”Campingkatalog 2012

 1. Det hade varit trevligt att få se Skagen… Men vi får se hur det blir. Utflykt i närområdet till att börja med. Snart! Mycket snart! Hoppas jag…

  1. Ja här såg det mycket hoppfullt ut, men idag har det ramlat ner ett vitt snötäcke igen 😦

 2. Ska nog beställa den katalogen, fast det är mycket sällan vi tar in på camping så kan den ju vara bra att ha i husbilen.
  Vi börjar med små utflykter över helgerna fram till min semester som jag ännu inte vet om den beviljas men då är tanken Italien:)

  1. Eftersom det är 191 ställplatser i katalogen också, tror jag den kan passa att ha med i husbilen, även om man inte vill ta in på campingar. Så hoppas vi att du får din semester och att resan till ltalien blir av 🙂

 3. Snart, när som helst, ska vi ut och rulla med husbilen på helgerna! Men det finns det inga speciella planer för… en sån där katalog kan vara bra! Sen blir det Kenya i april, men det blir utan husbilen… 😉

 4. Den har vi fått m posten också:) vi planerar just nu en tripp till Paris o ev Holland. Vet inte om det finns några blommor att se på i mitten av juni ca i Holland? Du får gärna tipsa oss om några bra ställen att bo på i Paris o Amsterdam…om ni varit där. Skriv in på bloggen eller maila mej. Så jag har med mig dina tips på resan:) tackar för tips på förhand. 🙂

  1. Tyvärr har jag inte varit till Amsterdam, men Frankrike kan jag kanske förmedla litegrand. Kan ju försöka få till nåt om det här i bloggen;)

Kommentarer är stängda.