Linas Matkasse

Varannan måndag när Linas Matkasse kommer, är mina bästa måndagar. Dvs idag. Det är så skönt att inte behöva fundera vad vi ska ha till middag. Det följer nämligen med recept på 5 middagar för 4 personer. Och recepten är enkla och ger lite nya smaker. Och sätter lite piff på vardagsmaten. Om du får möjlighet att prova Linas Matkasse (eller någon annans) gör det – är mitt tips. Däremot är det besvärligare de andra veckorna. Har du några bra, enkla, snabba middagstips att dela med dej av?


13 reaktioner på ”Linas Matkasse

  1. Hos oss var det så roligt som rester från helgen….fast det var ju inte så dumt. Fläskpannkaka med kassler och bladspenat och i morgon blir det söndagsmiddagen…Ugnsstekt Karré med smålökar och vin..Lätt och enkelt:)

  2. Det är alltid skönt om man har receptet klart, o självklart att maten dessutom blir hemlevererad är ännu bättre

  3. här var det agnetas currykorvgryta med pasta, snabbt o bra det med men ditt ser ju betydligt smaskigare ut i mina ögon!

  4. Leena – rester är minsann inte det sämsta, det ser jag det Dessan – vist är det skönt att slippa tänka iblandAma de Casa – San Jacobs lät enkelt och smarrigtAgneta – Pasta och korv kan ju varieras i all oändlighet

  5. En av våra grabbar och hans sambo (dinks) har det sedan ett tag. Bjöd oss på en väldigt god middag med alla tillbehör. För dem är det super, eftersom de jobbar hårt och annars inte tar sig tid att laga. Vi Seniorer har ju tiden, men idéen är ju superbra. Smaklig måltid! 3 M

    1. Tack. Det blev en väldigt god ungsstekt lax med citron idag. Sallad med cremefraise, rädisor, pujolök och gurka. Istället för potatis – kokt matvete blandat med hackade soltorkade tomater och sockerärtor 🙂

  6. Det var ett bra tips på mat. Här har vi haft teamwork och gjort ett stort lass med rårakor med lingon och fläsk. Smakade också bra. Ha dé!

Kommentarer inaktiverade.