Välkommen

Nu har jag flyttat hit till wordpress.com och lämnat Blogspot. Det kanske tar ett litet tag innan jag hittar alla funktioner och trix för att bloggen ska se ut som jag vill. Det står nog inte på förrän jag är ”varm i kläderna”  och då kommer du nog inte att märka nån större skillnad.


Häng med redan från start här på min nya blogg

12 reaktioner till “Välkommen

 1. Jag har hört att det här är en bra bloggportal. Funderade ett tag på att blogga här men så blev det blogger. Du kommer säkert att trivas när du lär dig funktionerna. det är klart att jag hänger med…..jag länkar dig 🙂

  1. Det verkar inte så krångligt. Blev lite besviken på Blogger (eller egentligen Google) dom har ju gjort nån uppdatering och efter det kändes lite osäkert med säkerheten. Därför flyttade jag hit.

 2. Hej
  Jag har länkat om. Rekommenderar Windows Live Writer som editor, då kan du jobba me inlägget offline och publicera när det är klart.

 3. Jag är också här! 🙂

  Jag registrerade också mitt bloggnamn på WordPress och flyttade över en del, men aldrig brytt mig om att gå vidare. Den ligger där den ligger och får jag för mig att flytta, är det bara att köra. Adressen är redan min.

  @belar43: Jag bloggar också via Windows Live Writer när jag har många bilder, mest för att jag där direkt kan styra bildstorleken utan att texten far runt som en galning. Men även Blogger går att använda som editor och göra utkast som publiceras senare.

  Lycka till nu, Anette med din ”nya” Kors och Tvärs!

  1. Tack Mira! Just det där med bilder känns f.n lite svårt. Men jag antar att det är en vanesak. Har ju bloggat sedan 2009 på den andra plattformen så det vore konstigt om det inte kändes nytt 🙂

Kommentarer är stängda.