Elmia Husvagn Husbil 2012

Nordens största mässa – blir ännu större!    

Välkommen till några härliga dagar på Elmia den 6-9 september! 
2012 års upplaga av Elmia Husvagn Husbil blir större än någonsin tidigare. Elmia är i full färd med att expandera och bygger nu 4000 nya kvadratmeter mässhall – som Elmia Husvagn Husbil blir först ut att använda. Men mässan kommer inte bara att bjuda på mer yta och ny layout – det blir också mer happenings, uppträdanden och händelser på mässan 2012.
Det här är mässan både för dig som är en van campare och för dig som är nyfiken på hur det är att ha husvagn eller husbil. På plats finns så gott som alla märken som finns i Sverige. 2011 fanns det ca 130 utställare på plats. Här visas allt från små smidiga husvagnar till de allra lyxigaste husbilarna – och du får garanterat se de senaste modellerna. Kom hit, titta runt och jämför. Bättre ställe att skaffa sig en överblick av utbudet finns inte!
Biljetterna till Mässcampingen släpps den 16 februari 2012 kl 09.00 och du kan boka dem via Ticnet 
Burkar du åka till Elmia på mässan? Vad intresserad dej mest? Har du planerat ett besök där i år? 
Text och bilder hämtade från Elmias hemsida. 

2 reaktioner till “Elmia Husvagn Husbil 2012

  1. Detta är årets höjdpunkt och det ser vi verkligen fram emot. Vi brukar vara tre – fyra familjer som möts och har mycket att berätta från sommarens resor.

  2. Vad roligt det låter! Håller med om att det är årets höjdpunkt och vill man träffa folk finns det några tusen att välja på 🙂 Vi kanske ses då? För vi kommer ner – helt klart!

Kommentarer är stängda.