Ny campingbutik på nätet

En ny näthandel har slagit upp sina portar. Den nya e-butiken, som har namnet Fritidstillbehör.se är en bifirma till Öggestorps Caravan AB som är ett av de äldsta i branschen och sålt fritidsprodukter under 50 år. Målet är man vill ha Sveriges största sortiment av campingartiklar och samtidigt konkurrenskraftiga priser. Affärsiden är att man ska få ett bättre och bättre pris ju mera man handlar.

Det låter ju bra för oss konsumenter. Hemsidan är lättnavigerad och lättöverskådlig. Vid beställning över nätet kan du som kund välja säker kortbetalning eller faktura. Jag slinker gärna in i en tillbehörsbutik så fort jag har tillfälle, för att se om det finns nåt nytt, spännande. Brukar du shoppa loss på tillbehör och vad köper du helst?


2 reaktioner på ”Ny campingbutik på nätet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.