Lite Ombyggnadsstrul

Som du ser har jag designat om bloggen lite. Att bygga om kan medföra lite strul. Om du får problem med någon länk eller nåt annat – hör av dej är du snäll! (Självklart får du höra av dej ändå!!)

Såg också att klockan, när du skriver en kommentar har blivit alldeles galen. Det är vad jag kan förstå en buggfix som kom i funktionen Svara på inlägget.  Förhoppningsvis fixar Blogger detta snart. Under tiden får vi blunda för toket…  Ha en bra kväll alla goa bloggläsare! 
lånat från google

4 reaktioner till “Lite Ombyggnadsstrul

  1. Tack Leena, kommentarer funkar. Klockan är åt skogen och ibland får jag en blå bakgrund på svarsinläggen (det ska vara så varje gång, är det tänkt…)

  2. Här var det ny design! Roligt! Du har en trevlig blogg och kommer med en hel del fina tips! Tack snälla du för din Award! Jag har haft strul med att komma in på alla bloggar med blogspot, därav förseningen. Mycket irriterande. Tror i varje fall inte jag kunde tacka dig tidigare. Har ännu inte kunnat skicka vidare Award till ett par, men det kanske går bättre nu. Ha de!

Kommentarer är stängda.