Dofta-gott-efterlysning

För sådär snart hundra år sen (eller åtminstone 20) var jag och min älskade make till New York. Då köpte jag en Eau de Toilette som hette Ciara och doftade fantastiskt. Den är  – förstås – slut sedan många år och jag har letat efter den, under våra resor. Men inte hittat den. Nu har jag sökt på nätet och den finns åtminstone i USA fortfarande. Det är möjligtvis inte så att du har sett denna parfym nånstans? Tipsa mej i såfall! 


3 reaktioner på ”Dofta-gott-efterlysning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.