Matkassen jag längtat efter

Nu är det vardag ”på riktigt” igen och alla funderingar över vad det ska bli till middag är över. Linas Matkasse kom idag efter juluppehållet och jag må då säga att dessa veckor är så sköna. Allting hemkört, färdiga menyer och lätta recept att följa. Jag behöver inte tänka och fundera eller leta rester i kylen… Idag blev det kycklingfilé, med jordnötssås och nudlar. Så gott! Hur får du jobb, familj och middagsmat att gå ihop?

9 reaktioner till “Matkassen jag längtat efter

  1. Kul att höra att matkassen är omtyckt. Själv är jag nog lite skeptisk. Min kära hustru lagar mat till oss på kontoret. Oftast storhushållsmat, ibland enportion. Sedan blir det bara en kopp te på kvällen hemma. I helgerna åker vi ofta husbil och då äter vi gärna ute eller grillar som nu i helgen. För oss skulle nog en matkasse räcka en månad minst.

  2. Ja vi kan ju inte skicka efter Linas matkasse här, kanske det kommer nåt liknande så småningom.Middag, vardagsmiddag ja – usch så trist att laga!! Önskar många ggr att man hade en egen kock!

  3. Om det vore en kock i köpet, då skulle jag satsa på det. För det är just det som är det tråkiga att behöva laga till det, fast jag har löst det med att under en ledig dag laga flera maträtter och så äter vi av det hela veckan:)

  4. ja du, nu så sätter allt igång igen efter julledigheten och det märks att jag kommit ur rutinerna helt o hållet. Dax att göra veckomatsedlar igen och ha en fast struktur för att få ihop jobb, skola, träningar, scouter och musikskola. Lite som att hamna i ekorrhjulet igen..?! Men men, jag är rätt strukturerad och blir inte speciellt lätt stressad så jag klarar detta bra. Gäller att ha en plan för hela veckan och hålla tummarna för att inget annat händer :-)det vi har satsat på är att leja in städhjälp, känner att ingen av oss orkar med våra kroppar och det sparar ju mkt tid!kram

  5. Intressant att höra hur ni gör. Och visst vore det helt perfekt om det ingick en kock… Restauranger – ja men inte flera gånger i veckan, då tappar i allafall jag lite av festligheten kring besöket. Städhjälp är minsann inte heller fel – Tack för det tipset!(Skulle glädja mina döttrar enormt om vi hade det…!)

Kommentarer är stängda.