Årets Sista Dag

Nyårsafton. En dag som för mej innebär lite eftertanke. Ytterligare ett år att se tillbaka på . Ett år som kanske inneburit både möjligheter och hopp, men kanske också besvikelser och sorg. Men idag får jag sätta punkt för det gamla. Och se fram emot ett nytt alldeles oanvänt år. Själv har jag slutat avge nyårslöften. Dom höll jag bara i några dagar eller veckor. Sen rullade det på i gamla fotspår. Då är det bättre för att bestämma sej för att det ska just rulla på i gamla fotspår. Ialla fall så länge jag är nöjd med det. Men ett nytt år ger ju nya möjligheter, sägs det. Och de nya möjligheter jag ser, är en ny husbilssäsong! Nya resmål, nya vägar och nygamla platser att utforska och återuppleva. Det är nåt att längta efter, det!

Det jag minns allra mest från 2011 är förstås resorna och kanske framför allt resan till Tyskland. Det blev en liten annorlunda resa eftersom det var första husbilsresan utomlands Göran och jag jag gjorde alldeles själva. Vilka var dina höjdpunkter 2011?

5 reaktioner till “Årets Sista Dag

  1. önskar dig ett gott Nytt År!Årets höjdpunkt var när mitt barnbarn föddes 23 aug och jag blev mormor:) och varje dag som jag träffar mina små gosingar en höjdpunkt.Sv: jag tröttnade på Blogg.se och hoppas den här är bättre och roligare…än så länge känns det som den är det;)

  2. Jag vill också till Tyskland och kanske Holland till sommaren. Vi får väl se vad som händer.Blev jätte jätte sugen på husbilscamping när du la in om polarhusbilen:-))Året som varit har varit både upp o ner, det är sant. Hoppas på ett bra 2012. Är lite intrnesserad hur det gick för dej med Mac datorerna du funderade över?Gott nytt år till dej:-) Kram

  3. oj, årets höjdpunkt? Jo det var nog vår Kroatienresa i somras, allt gick bra och på något sätt la vi ala sjukdommar och trist åt sidan de veckorna för att bara vara ett tag. det var skönt!

  4. Visst är det härligt att gå igenom gamla minnen! Här blandas gott och ont, hopp och förtvivlan, glädje och sorg.Mitt allra bästa minne är nog, när jag och sambo fick vara tillsammans med ett par av mina barnbarn på simtävlingar i Norrköping i somras.Önskar dig flera trevliga husbilsresor och en riktigt god fortsättning på år 2012!

Kommentarer är stängda.