En helt vanlig måndag?!

Det är kanske inte helt enkelt att koppla av en måndag. Då brukar ju oftast veckan rivstarta, det gjorde i allfall min. Men när man inte tycker att man har tid att koppla av – då är det ju faktiskt rätt tid att lugna mer sej. På sommaren kan man lägga sej i hängmattan en stund. Nu är det för kallt. Vi fick ju faktiskt snö igår, så nu är marken vit av ett tunt lager snö och is. För allting började ju som spöregn igår. Sedan övergick det till snö. Och is då förstås. Ett blankt lager is…. Och vet du vad? Jag hade broddar på mej när jag gick till bussen! Tänker banne mej inte slå i backen igen…….


En reaktion på ”En helt vanlig måndag?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.