Fredag och en gnutta advents-stämning

Fredag och en mycket liten tjuvstart av Första Advent. Alla fönster i huset är upplysta av stakar eller stjärnor. Idas pojkvän har precis anlänt efter många mil bakom ratten, käre maken är och handlar. Matrummet står och väntar på att dukas för nåt gott till kvällsmat. Själv har jag slagit ner rumpan i soffan och sitter och lyssnar på Sanna Nielsen som sjunger julsånger. Det känns faktiskt lite stämningsfull trots att snön lyser med sin frånvaro och termometern snarare visar vårvärme än vinterkyla.  Undras om jag ska ta och sprida ut lite bomull i trädgården, så det blir vitt och ännu mera stämningsfullt? 

4 reaktioner till “Fredag och en gnutta advents-stämning

  1. Här blir det INTE tjuvstart! På söndag kommer grejerna fram. Inte en chans att jag fuskar med det! (Läs: jätteduktig på att skjuta upp saker och ting… 😉 )Det ser verkligen jättefint ut hemma hos dig 🙂

  2. Vi har också fått upp ljusstakar och har nyss tjuvstartat i några fönster. Jag åker i väg till Teneriffa i morgon, så jag vill gärna njuta en liten stund. Ha en bra helg!

  3. Vi har oxå fått fram några dukar och ljus…..känns inte som advent……..men det kommer kanske…..

Kommentarer är stängda.