Ljudbokens Lov!

Nog är det fantastiskt med ljudböcker. Har skrivit om det förut, men nu blev det än mera påtagligt. En bok skulle jag inte kunnat hantera just nu. Men en liten mp3-spelare är ju inga bekymmer. Och vilken tur att jag var in på biblioteket tidigare! Just nu kan jaga bara tacka dej, du som uppfann ljudboken – du är bäst!

4 reaktioner till “Ljudbokens Lov!

  1. Har inte riktigt fastnat för ljudböcker men kanske skulle prova i alla fall.Sv: den stenmuren tillhör gamla kyrkogården och de vaktmästarna gör ett enormt arbete med att ha den så fin då tyvärr barn och ungdomar brukar roa sig med att gå på den och sparka ner stenar på vägen men visst är den fin.

  2. Ännu smidigare tycker jag det är att kunna ladda ner böcker i mobilen. Den har jag ju med för det mesta och kan ta tillfället i flykten att lyssna när jag vill. Ha dé!

  3. Ja dom är toppen! Har lyssnat på otaliga ljudböcker via, kasettspelare, Cd spelare, dvd spelare o snaart via min iPad, läängtar till våren då vi kommer hem till postlådan!

Kommentarer är stängda.