I stugan är det varmt

Det är riktigt gråkallt och dimmigt. Så vädret lockar verkligen inte till några uteaktiviteter. Jag stannar inne och kryper upp i soffan istället

Soffhörnet passar alldeles precis för mej. Här sitter jag med min lilla minipc i knät. TV:n står på och i min lilla idyll skakas jag av bilder från Italien och översvämningarna där. Jag skänker en extra tanke till de drabbade och deras familjer. Det känns ju alltid lite extra, när nåt händer på en plats som jag gästat… 


2 reaktioner på ”I stugan är det varmt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.