Transportproblem?

Det säljs ju många husbilar här i Sverige. Men det är inte speciellt ofta jag ser en trailer med husbilar på. Ibland kan man ju nästan fundera hur alla bilar kommer till respektive handlare. Kanske transporterna sker nattetid, när jag inte ser nåt. Och det går väl inte till på detta sätt, hoppas jag…… !!

2 reaktioner på ”Transportproblem?

  1. Många av transporterna körs en o en ifrån hamnen till handlaren 🙂 så man ser inte att de är sprillans nya. Fast jag tycker nog att jag mött en hel del med transporter på flak med. Vi parkerade bredvid en en gång på en rastplats, kul att studera de nya glänsande bilarna på nära håll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.