I Tropikerna


Vad gör nan en dag som är lite små kylig och man befinner sej några mil söder om Berlin? Jo, man tillbringar dagen på Tropical Islands. Ett helt fantastiskt bad och upplevelse ställe. Bla finns världens största inomhus-regnskog här. Så idag har vi legat på en sandstrand och njutit av 32-gradigt vatten och 30 i luften. Helt fantastiskt!

Published with Blogger-droid v1.6.9

3 reaktioner till “I Tropikerna

  1. dit har vi pratat om att åka, har bara läst om stället och det verkar hur bra o kul som helst, men vansinnigt dyrt eller?

  2. Har hört talas om det där stället! Verkar ju helt galet, men lite läckert ändå! Har också hört att det ska vara dyrt, men det kanske är värst om man har ett gäng tonåringar som springer runt och dricker läsk som hamnar på notan…??

  3. Jo nog är det väl ganska dyrt vi gav lite drygt 29 euro per person. Då får man som en \”klocka\” på armen och allt man köper där inne registreras elektroniskt i \”klockan\”. Har man inte koll på läget utan köper drickor, glassar x flera är det lätt att tappa kontrollen och det blir dyrt att betala när man går ut. Vi köpte lunch, kaffe samt glass och tillsammans med inträdet blev det ca 75 euro för oss två. Då ska vi komma ihåg att Caravan Club har 15% rabatt på inträdet samt 15% på campingen om mman väljer att lägga där över natten. Vi stod dock på parkeringen utanför med några andra husbilar och det kändes tryggt. Men jag måste säga att det är värt varenda cent för det är ju hur skönt som helst att vara därinne!Och jag kommer garanterat att åka tillbaka nångång /Anette

Kommentarer är stängda.