Elmia, första dagen

Så är då mässan i full gång. Det bara rasade in folk idag och jag tycker nog att det är fler än vanligt. Men så firar ju mässan 30 år också, så det är nog många som kommer hit bara pga jubileet. Oavsett är det mycket trevligt att gå runt i mässhallarna. Kika på nyheter – det finns en hel del, träffa bekanta, stifta nya bekanskaper. Nåt som är riktigt spännande är att sätta sej inne i ett fordon och sitta där ett tag. Det kommer ju människor in hela tiden och att höra hur de diskuterar om juste det fordonet är riktigt intressant. Det finns nog lika många åsikter som det finns människor.  


2 reaktioner på ”Elmia, första dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.