Liten men naggande god

I ett hörn, längst bort mot skogskanten har jag blivit ställd. Jag känner mej faktiskt lite ensam. Jag är ju inte så stor och tuff som många av mina kompisar. Å andra sidan är jag ganska seg. Jag har ju hängt med ganska länge trots allt. Jag hoppas bara att mina kära människor inte har lämnat och glömt mej här. För då blir jag ledsen. Eller att dom tänker byta ut mej. Mot nåt större. Flashigare. Modernare. Med långbäddar….. Det är ju så ”inne” nuförtiden. Nej, bort sådana tankar. Det är klart att dom kommer, så jag får hänga med ett tag till! Jag är ju inte så komplicerad, så det är bara för dem att haka på. Jag menar – jag tynger ju inte ner dem precis.


2 reaktioner på ”Liten men naggande god

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.