Resan är målet

Att fara omkring med husbilen är den ultimata friheten, tycker jag. Att ge sej av och styra iväg nånstans dit näsan pekar. Eller dit där väderprognosen lovar sol. Sen spelar det ingen roll om det är på en camping eller om vi står alldeles själva ute i skogen. Ibland får vi tips -”Åk dit” eller -”Åk inte dit det är inte värt besväret”

Jag har hört om någon som tacksamt tar emot alla resetips och sen har det som sport att absolut undvika dessa tips. Det har jag faktiskt svårt att förstå. Jag tar tacksamt emot tips för att åka dit och bilda mej en alldeles egen uppfattning. Det kan ju visa sej vara alldeles underbart! 
Jag tycker det är roligt att få dela mina upplevelser med andra. Och höra andras upplevelser om kanske samma sak eller nåt nytt jag inte redan upptäckt. Har man ett gemensamt reseintresse, så har man aldrig tråkigt och samtalsämne finns alltid!