Inte hotell….

Att åka omkring i husbil eller husvag är ju en enorm frihet. Man stannar vart man vill (nästan) och man förflyttar sej väldigt enkelt till nästa ställe. Man kan kolla in väderleksrapporten och åka dit solen skiner. Oftast behövs ingen förbokning. Ser man nånting trevligt eller vackert blir man kvar där ett par dar extra.

När vi var vid Bodensjön i somras, stod vi bredvid en familj från Tyskland. Dom tycker som vi – husbil är den ultimata friheten. Därför kunde jag inte låta bli att fotografera en dekal de hade bak på husbilen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.