Ställplats vs Camping

Vi stod ju på en ställplats i helgen. Det tillhör inte vanligheterna för oss, då vi trivs mycket bra på campingplatser. Men allt har ju sina för- och nackdelar. I lördags natt kom jag på en av nackdelarna med ställplats. Strax bakom, där vi stod, finns en sommaröppen krog. Den är öppen till kl 02.00 och jag kan lova att det spelades HÖG musik där och röstresurserna hos besökarna var enorma.
Visst kan det festas på campingplatser också. Men oftast finns en bestämmelse om att det ska vara tyst kl 23.00 Vid enstaka tillfällen är det dans etc och då aviseras det i förväg om att det inte blir tyst kl 23.00 utan kanske 01.00 Men då vet jag det – innan jag kryper till sängs. I lördags hade jag ingen aning. Det bara spelades och spelades. Och stimmades och ropades.  Och inga öronproppar hade kommit med. Det var inte roligt. Att sen vakna och se båtarna lägga ut på den glittrande sjön uppväger ändå en del, så det kan hända att jag återvänder. Men då ska öronpropparna med – för säkerhets skull.

En reaktion på ”Ställplats vs Camping

  1. Vi väljer ställplats eller camping beroende på vad vi är ute efter. Camping väljer vi ibland för att komma nära natur och bad, samt för bekvämligheter som el, duschar, internet osv. Ställplatser väljer vi ofta om vi vill få möjlighet att komma så nära en stad som möjligt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.