Ska man ha bena till höger eller vänster?!

Tänk att det finns allting nånting att göra. När jag kom hem från jobbet idag, tänkte jag att jag skulle behöva raka benen. Med hyvel tar det ju bara ett par dar, så är det ju stickigt igen. Denna gång tänkte jag göra en ”rejäl” översyn. Sagt och gjort – letade på epilatorn och satte igång. Uschiamej, vad ont det gör. Vem är det som har uppfunnit detta tortyrredskap?? Måste vara en karl…..

lånat från google

En gång sa en klok kvinna -”Har Gud skapat mej med håriga ben, så ska jag ha håriga ben” Jag önskar att jag kunde säga desamma, men tyvärr inte. Nåja – nu är det fint och slätt och jag tror det var mödan värt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.