Det var en gång

Det var en gång…. så börjar ju många sagor. Det här är dock ingen saga. För en massa år sedan var jag på en skidresa till Franska alperna. Närmare bestämt Chamonix. Där partade jag och hade det väldigt roligt i en vecka (tror jag det var) Ett, kanske lite barsnsligt minne, men ändå trevligt, var att vi drack Orangina. Då fanns den här i Frankrike, som en liten bubblig glasflaska. Jag har sett den hemma på ICA men nostalgin blev oändligt mycket större när jag häromdagen ”sprang på ” den lilla glasflaskan på Hyper U. Här fanns den också i 1,5 liters PET flaska och jag kunde inte låta bli att köpa den. Och tänk att jag tror att den smakade som då!

För övrig har jag tillbringat dagen i sol/skugga och en hel del i poolen. Drickandes Orangina, då förstås….. 
Måste lägga upp en pool-bild i dag med. Här är det Elin som solar ryggen