Millau 16-18/6

Efter Moseldalen styrde vi kosan strax söder om Dijon. Här hittade vi camping Des Sources Santenay***, i Santenay. En camping vi hittat via ACSI-systemet. Vi står ju faktiskt helst på campingar. Ställplatser är väl bra när man är på rull, men jag vill gärna ha tillgång till campingens faciliteter.
Här i Santenay är det en ganska liten camping men helt OK trots avsaknad av toalettringar och papper. Det fanns inte heller något varmt vatten i disken. Men som övernttning en natt var det som sagt helt OK.

Den campingen låg i ett vindistrikt, med vingård efter vingård

Igår, den 16 juni, for vi vidare och stannade här i Millau. Här ligger vi på camping Du Viaduc **** och den är bara ett stenkast från själva stan. Jättefina servicehus, rent och snyggt. Idag har vi varit på marknad och dottern shoppade lös minsann. Hon kostade på sej både det ena och det andra – bla ett nagellack för 1 euro….. Tyvärr är inte solen framme, men det är varmt ändå. Går omkring i linne och shorts. Jag har också provat min egen sydda sunblocker. Det är ett grått duschdraperi, från Biltema, som jag sytt på en keder-list på. Då kan jag dra den i markisens framkant och den skyddar mot sol, vind och regn. Perfekt med en ”multifunktion”

Hemslöjden….
Poolen på campingen här i Millau, kortet taget kl 16.27 och vi har +24,5 i skuggan.
Vi har det hur härligt som helst, med andra ord!