Moseldalen

Efter en natt vid vårt kära Walsrode har vi nu kommit till Moseldalen. Vi har haft helt perfekt resväder och allt har rullat på. Tonåringen har, som vid alla resor, fått sömnsjukan… Eller kan en tonåring sova hur mycket som helst nu när det blivit sommarlov? Kanske är det autobahn som är sövande? Eller är det vi som är tråkiga?

Vi fick också ett roligt besked efter vägen. Vänner som väntat på att få adoptera ett barn under en ganska lång tid har nu blivit föräldrar till en liten flicka! Grattis till er prinsessa. Hoppas ni får en underbar resa, när ni far nästa vecka för att hämta hem henne!

Snart är det grilldags och vi kan sitta och äta vår middag samtidigt som vi ser ut över Mosel. Det är så rogivande här på Ställplatsen i Wintrich. Pråmarna tuffar långsamt förbi. Fåglarna håller konsert, i träden. Det är många husbilar här men alla tar det lugnt. Ett par gånger har Tysklands svar på Hemglass varit in här och vänt. Men eftersom vi bunkrade lite igår har vi inte handlat nåt, av dem. Få se hur det blir i morgon. Då kommer vi till Frankrike och då vill jag absolut leta efter inbakad pastej. Mmmm…..
Men först ska jag nu ta en bit Tiiramisu (Det Italienska hänger med trots att vi inte kommer dit i år heller)

Tillägg kl 20.06 Nu visar temperaturen  +23.5 ute (lite varmare inne i bilen)

Published with Blogger-droid v1.6.9

En reaktion till “Moseldalen

  1. Tonåringar brukar ju kunna sova hur mycket som helst oavsett omständigheter… ;)Fast Autobahn ÄR faktiskt sövande tråkig! Ser vackert ut på bilden!

Kommentarer är stängda.