Semester, eller?

Äntligen har jag några dagars semester. Det känns skönt att hinna andas lite. Men jag kommer inte att ligga på soffan och äta praliner om nån nu trodde det! Den förra jobbet jag haft i 10,5 år är nu slut. Det är det jag har semester ifrån. Jag har ju sagt upp mej och anställningen går ut den sista. Känns både bra och vemodigt. 

Igår var jag dock på mitt nya jobb. Det var en heldag med möten från 8.00  Fick börja lära känna min assistent. Träffade kollegor, anställda medarbetare och min chef. Snacka om att jag var trött i huvudet igår kväll. Men jag längtar redan till tisdag, då jag får börja ”på riktigt” Ser verkligen fram emot det. Det finns massor att göra och det blir ingen dans på rosor, men en utmaning som det känns spännande att få ta tag i. 
Idag far jag till mitt föräldrahem som ska tömmas och städas ur. Det blir min sysselsättning resterande semester.

Det här är en akvarell jag målat. Vintermotivet är från
havsbandet – i byn där jag växt upp.  
 

2 reaktioner till “Semester, eller?

  1. bara att gratulera till att börja på det nya nu! den första tiden är alltid intensiv, det är så mkt man ska ta in och lära sig..namn, rutiner mm. Lycka till!!

Kommentarer är stängda.