Söndagsmys

I reklamen sägs det att det är dags för fredagsmys. Men idag hade vi Söndagsmys. Tog bort julduken och dukade bordet men lite mera känsla. Middagen blev så där härlig, som bara en söndagsmiddag med familjen kan bli! Och gott var det dessutom! Restaurang var omdömet.
Till förrätt en avocado mosad med lite grekisk yoghurt och toppad med svart stenbitsrom. Enkla och rena smaker. Varmrätten bestod av fläskstek med wokade grönsaker. Bitar av aubergine, squash, broccoli och pröd paprika fick puttra tillsammans i wokpannan en stund, så de blev härligt krispiga. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.